DVĚ NEJVĚTŠÍ KLUBOVÉ UDÁLOSTI ROKU


Blíží se dvě velmi očekávané akce pořádané Klubem Saharských chrtů. Pokud máte azáčka nebo sloughinku, neváhejte se zúčastnit, pokud jste bez orientálního společníka, přijeďte se alespoň podívat:)

  • Letošní KLUBOVÁ VÝSTAVA KSCh se koná 12. července při Oblastní výstavě chrtů na Kolínské dostihovém závodišti s možností titulu šampion pro Krásu a výkon. Posuzovat nás bude paní Věra Sosnová.

  • KLUB SAHARSKÝCH CHRTŮ také pořádá coursing (bodovací závod) „POHÁR MĚSTA LITOMYŠLE" VIII. ročník a „KLUBOVÝ POHÁR" pro všechna plemena skupiny FCI X 31. srpna 2008


PROPOZICE I PŘIHLÁŠKY KE STAŽENÍ NA MÝCH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH V AKTUALITĚ "DVĚ PRÁZDNINOVÉ AKCE KSCH"


Zpravodaj KSCH

Horké novinky

  • NOVINKA PRVNÍ
V chovatelské stanici LAILA TIABA se narodila krásná štěňátka plemene sloughi. Obě mámy - ta lidská i ta psí - mají co dělat, aby mimísky zvládly, ale držme holkám palce a ony to jistě všechno zvládnou.

Čeká na vás 7 dokonalých miminek - tak pokud toužíte po sloughince, je na čase splnit si sen!!!


  • NOVINKA DRUHÁ
Závodním objevem Saluki Fans se stala mladá fenečka Lajina Bohemia Genao. Běhá jí to pěkně, tak jí držte palce, ať jí to vydrží.

  • NOVINKA TŘETÍ
Už i já jsem si splnila svůj sen a náš Chiraagh má své vlastní webové stránky. Juněte na ně a něco pěkného nám napište.

www.elsloughi.cz

-----------------------------------------------------------------------------------------------


V distribuci je další číslo klubového zpravodaje!

-------------------------------------------------------



Snad se Vám bude líbit! Rozeslán by měl být během příštího týdne, snad budou do té doby k dispozici i přihlášky a propozice na naší klubovou výstavu.

Propozice i katalog pro nás připravuje organizátor oblastní výstavy chrtů v Kolíně, prosím o strpení. Přihlášky budou rozdistribuovány prostřednictvím emailů a o kom vím, že denně nesedí u netu, tomu zašlu přihlášku poštou!

Ústřední foto obálky patří třem mladým azavačím slečnám (zleva): Tombouktou´s V´AKAHMI, Bastien´s WACEERA a El Saoma AGELLE. Fotografie je z dílny majitele AGELLKY Filipa Machovského.

Portréty hlav (zleva): azavak AHSAN Kel-es-Suf (foto majitelka Martina Fistungová), fenka sloughi FARAH Bohemia Genao (foto majitelka Klára Šrámková) , fenka azavak Bastien´s WACEERA (foto Filip Machovský).