Zpravodaj KSCH

Horké novinky

  • NOVINKA PRVNÍ
V chovatelské stanici LAILA TIABA se narodila krásná štěňátka plemene sloughi. Obě mámy - ta lidská i ta psí - mají co dělat, aby mimísky zvládly, ale držme holkám palce a ony to jistě všechno zvládnou.

Čeká na vás 7 dokonalých miminek - tak pokud toužíte po sloughince, je na čase splnit si sen!!!


  • NOVINKA DRUHÁ
Závodním objevem Saluki Fans se stala mladá fenečka Lajina Bohemia Genao. Běhá jí to pěkně, tak jí držte palce, ať jí to vydrží.

  • NOVINKA TŘETÍ
Už i já jsem si splnila svůj sen a náš Chiraagh má své vlastní webové stránky. Juněte na ně a něco pěkného nám napište.

www.elsloughi.cz

-----------------------------------------------------------------------------------------------


V distribuci je další číslo klubového zpravodaje!

-------------------------------------------------------



Snad se Vám bude líbit! Rozeslán by měl být během příštího týdne, snad budou do té doby k dispozici i přihlášky a propozice na naší klubovou výstavu.

Propozice i katalog pro nás připravuje organizátor oblastní výstavy chrtů v Kolíně, prosím o strpení. Přihlášky budou rozdistribuovány prostřednictvím emailů a o kom vím, že denně nesedí u netu, tomu zašlu přihlášku poštou!

Ústřední foto obálky patří třem mladým azavačím slečnám (zleva): Tombouktou´s V´AKAHMI, Bastien´s WACEERA a El Saoma AGELLE. Fotografie je z dílny majitele AGELLKY Filipa Machovského.

Portréty hlav (zleva): azavak AHSAN Kel-es-Suf (foto majitelka Martina Fistungová), fenka sloughi FARAH Bohemia Genao (foto majitelka Klára Šrámková) , fenka azavak Bastien´s WACEERA (foto Filip Machovský).

0 Comments:

Okomentovat

<< Home