JARO SE HLÁSÍ

S blížícím se jarem ožila nejedna chovatelská dušička, která uskutečnila své zimní plány jen co se fenky rozháraly a tak si dovolím vsunout do záplavy blížících se štěňátek jednu malou upoutávku:

VÍTÁNÍ JARA“ – tak se jmenuje první dostih na lednické dráze, který je zároveň nominačním pro letošní Mistrovství světa v holandské Oude Pekela. Řízený trénink před čtrnácti dny (viz foto) napověděl, že účast by mohla být hojná. Necháme se překvapit a budeme se těšit, že v sobotu 19.04.2008 dorazí do Lednice nejen stálí dostihoví nadšenci, ale také majitelé dorůstající nové generace a Lednicko Valtický areál, jehož součástí dostihová dráha je, zaujme návštěvníky tohoto koutu Jižní Moravy.

za článek a foto děkujeme Lence Malinovské (foto1: trénink 6.4., foto2: jak to dopadlo loni)

----------------------------------------------------------------------------------------------


Členský poplatek
---------------------------
Dovoluji si připomenout číslo účtu KSCh pro úhradu členských poplatků pro rok 2008, č. účtu: 0082491359/0800, v. symbol: 2008. (Do zprávy pro příjemce uveďte Vaše příjmení.) Poplatek činí 500 Kč. Kdo nezaplatil včas, tj. do 31.3. 2008 a má nadále zájem o členství v klubu, nechť mi pošle avízo o úhradě (email, SMS).
Již nyní probíhá příprava klubového zpravodaje, tak ať o něho nepřijdete!!!


SALUKI FANS RACE 2008
-------------------------------------------

V termínu 9.-11.5. je v Kolíně zamluvena dráha NEJEN pro salukáře a duše spřízněné, místní už se na nás těší jako na dobrou osvědčenou partu... Potřebovali bychom už ale předběžně vědět, kdo přijede, kdo bude mít zájem o licenci a kdo se letos ujme ohniště alias "kuchyně". Další iniciativy a nápady jsou vítané.

JAK
O OBVYKLE PROBĚHNOU SOUTĚŽE O NEJRYCHLEJŠÍ SALUKU A NESALUKU. I NEJPOMALEJŠÍ NĚCO DOSTANOU:)

Zámlouvání míst na saluki@seznam.cz i na webu Czech Saluki Fans.




----------------------------------------------------------------------------------------------
HOT NEWS!!!

--------------------------------



SLEDUJTE RUBRIKU "PLÁNOVANÉ VRHY"


k mání budou sluginky i azaváčci!

"M" -vrh Bohemia Genao (foto chovatelka)


0 Comments:

Okomentovat

<< Home