Šampióni

Stránka ve výstavbě:o) Děkujeme za pochopení Na této stránce Vám představíme šampiony a šampionky, kteří slaví ty největší úspěchy ve výstavních kruzích. Nejprve si ale řekněme, jak se šampionát získává:




  • JUNIOR ŠAMPION ČR

Do věku 24 měsíců musí pejsek získat buď 3 x CAJC nebo 2 x CAJC a 1 x CAC (tento použitý CAC však již nemůže být podkladem pro získání Českého šampiona. K přiznání titulu musíte mít originály kartiček dokladujících získání čekatelství od dvou různých rozhodčích a originál průkazu původu.



  • ŠAMPION ČR

K získání tohoto titulu potřebujete získat 4 x CAC a to nejméně 2 x z mezinárodní výstavy, nejméně od dvou rozhodčích a především nejméně ve dvou výstavních sezonách. K přiznání titulu budete opět potřebovat originály kartiček čekatelství a originál průkazu původu.


  • MEZINÁRODNÍ ŠAMPION

Titul mezinárodní šampion bude vašemu miláčkovi udělen pouze pokud budete mít 4 x CACIB minimálně od tří rozhodčích tří států. CACIBy ovšem musí být získány nejméně v rozmezí rok a den. K vyřízení titulu budete potřebovat kartičky čekatelství (přicházejí poštou z Belgie) a průkaz původu pejska.


------------------------------------------------------------------------------------------------



AZAWAKH




Ww., ICh.,MCh. AHMAR Kel-es-Suf
nar. 15. dubna 2000
Chovatel i majitel je Petr Štěpánek. Tento nádherný zástupce svého plemene získal tituly jako Světový vítěz 2003, Evropský vítěz 2004, Šampion šampionů 2003, Golden Victor 2003 a mnoho dalších...

(foto: http://www.chrti.com/kchch/)








ICh., JCh. AHSAN Kel-es-Suf
nar. 15. dubna 2000

Ahsan, v majetku Martiny Říhoškové, žije s velkou smečkou v Kojetíně v chovné stanici Moravia Diamond. Tento červený pes získal titul Junior Šampiona, národního vítěze, českého šampiona a další. Ahsan se v letošním roce stal otcem prvního vrhu chov. stanice Ahmar Remel a v červenci ženichem italské fenky Patifah Kel Dahoussahaq. (foto: Martina Říhošková)







ICh. ATIFA Kel-es-Suf
nar. 15. dubna 2000
O této krasavici mnoho nevíme. Pokud nám tedy o ní můžete něco napsat, budeme vám vděčni!
(foto: http://www.pawpeds.com/)







MCh., ICh. BANGOU Faranda
nar. 16. dubna 1992 + 15. ledna 2006
Bangou, tento sytě-červený 71cm vysoký pes s velmi elegantním pohybem, v majetku L´ubice Špidlové, byl nejen milovaným přítelem a jejím prvním psem, ale i úspěšným vítězem mnoha titulů. (foto: http://www.pawpeds.com/)







JCh., ChCZ. FELÁH Faranda Bohemia
nar. 25. ledna 1999
Feláh je červený pes v majetku Žanety Rouchalové. Víte o něm víc? Napište nám. (foto: Žaneta Rouchalová)







MCh. JAMEELAH Kel Dahoussahaq
nar. 6. června 1999
Jameelah, jejíž jméno znamená ´princezna´, v majetku L´ubice Špidlové, je nádherná zlatá fena, matka A vrhu chovné stanice Kel Tinekerbas. Podomácku přezdívaná Jamka je polovičním importem, její tatínek Aurakh se proháněl po malijských pastvinách Dahoussahaq, což se odrazilo na jejím nespoutané povaze lovkyně a neúnavné hlídačky.
(foto: http://www.pawpeds.com/)



JChCZ, MCh Biara Čarovné puto
nar. 13.12.2005 na Slovensku, Biara je červená fenka žijící se smečkou westíků uprostřed lesů v Jincích. Je velmi mazlivá, hravá, nespoutaná, nikdy nenechá nikoho v klidu. Její majitelkou je Václava Lukešová






MCh. NAN-NANA de Garde-Epeé
nar. 11. prosince 1997 Tato krásná fena je, jak ji charakterizuje její majitelka L´ubica Špidlová, atomovou bombou. Velmi živá, hravá a nesmírně vynalézavá fena importovaná z Francie, která co do inteligence prokazuje, jak chytří orientálci jsou. Umí si otevřít totiž nejen dveře, ale i okna. (foto: www.pawpeds.com)









MCh., ICh. NOUFLI Kel-Dahoussahaq nar. 9. listopadu 2001 Mnohonásobný importovaný šampion v majetku L´ubice Špidlové nezapře své jméno, Noufli totiž znamená ´pohodář´. Jeho majitelka o něm tvrdí, že ovladatelný je jako správný arabský kůň- i nevysloveným přáním. Noufli je také pyšný otec vrhu A Kel Tinekerbas. (foto: http://www.pawpeds.com/)




Pokud jsme na nějakou krasavici nebo krasavce zapomněli, omlouváme se, a jakmile nám pošlete avízo, vše napravíme!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------



SLOUGHI

JChS. AHAGGAR AG Dalvit
nar. 12. června 2004
"Agušok" žije se svou majitelkou Milkou Petrovskou na Slovensku. Je to krásný pískový pes. Jeho otec je importovaný pes Dukal Umm Bersheba´s Abid. Agi žije v jedné domácnosti také společně s kočičkami a prokazuje, že sloughi dokáže vyjít s jakýmkoli dalším domácím mazlíčkem.








JChCZ., JChSk., ChCZ., ChSk. ACHEULÉEN AG Dalvit
nar. 12. června 2004
Acheuléen je krásná fena ve vzácném zbarvení světle písková s černým pláštěm v majetku Romany Vlčkové. Českého Junior šampiona získala Achi ve věku jedenácti měsíců. Gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů. (foto: Lu)



JChCZ., ChCZ. AISHA Bohemia Genao
nar. 10. června 1995
Aisha byla krásná červená písková fena s uhlováním v majetku Dany Rosulkové. Bohužel se dnes už prohání po psím nebi. Víte o Aishe víc, napište nám.


ChSk. AMIRA od Pěti rybníků nar. 3. března 1992 Krásná fena zvláštního oranžovo- černého grizzle zbarvení, dcera Ilmarinem. Tato fena se stala i pyšnou matkou B vrhu Bohemia Genao. Napište nám o Amiře víc informací.



JChCZ. ARETA El Guerrouj
nar. 8. září 2005
Tato krásná písková fenka s černou maskou v majetku Romany Vlčkové pochází z chovu Lucie Srpové. Areta je již od štěněte velmi úspěšná ve výstavních kruzích, svůj první titul Junior championa získala již ve věku devíti měsíců. (foto:Lu)




ICh., Ch-Slovinia ASBAN Dau al Gamar
nar. 25. ledna 2000
Asban je krásný 70 cm vysoký pískový pes s černým pláštěm, importovaný z Německa. Je také otcem vrhů D a G Bohemia Genao a H vrhu El Djerid. Za zmínku jistě stojí jeho maminka, která je z proslulé chovatelské stanice Nuri al Baida. (foto: Jana Tomešková)


JChCZ. BARS Bohemia Genao nar. 20. března 1998 Statný pískový pes s černou maskou z chovu Jany Tomeškové. Bohužel o Barsovi víc nevíme, napište nám, pokud ho znáte lépe.




ChCZ., JChCZ. C´CASBA Bohemia Genao
nar. 31. prosince 2000
Tento "novoroční dárek", fenka v majetku Kateřiny Pokorné, je nejen úspěšnou lady ve výstavních kruzích, ale také mistr České republiky v běhu či dostihový vítěz 2003. Casba je také matkou E a L vrhu Bohemia Genao. (foto: Kateřina Pokorná)




JChCZ., ICh., ChCZ., ChSk. C´CHAIBIA Bohemia Genao
nar. 31. prosince 2000
Neméně úspěšná sestra Casby v majetku Romany Vlčkové je z velmi výstavně úspěšného vrhu Bohemia Genao od chovatelky Jany Tomeškové. Nositelka několika ocenění BOB a v roce 2005 obsadila 5. místo na soutěži Šampion šampionů. (foto: Kateřina Pokorná)




JChCZ., ChCZ., ICh. C´CHEMALA Bohemia Genao
nar. 31. prosince 2000
Třetí ze sester Bohemia Genao vrhu C. Podomácku přezdívaná Čelza, světle písková fenka, v majetku Lenky Malinovské je také úspěšnou závodnicí a matkou vrhu A chovné stanice Dalvit. (foto: Lenka Malinovská)






ICh., JChCZ., ChCZ., ChPl., ChSk. DAHIJA Bohemia Genao
nar. 8. srpna 2001
Dahija světle písková fena s černou maskou v majetku Lenky Malinovské letos odletěla do Norska za účelem získání šampionátu a budoucím krytím. V chovatelské stanici se tedy už teď těší na zimní štěňátka. Jakmile se dá Dahija po porodu zase do formy, jistě ji budete moci potkat znovu ve výstavním kruhu. (foto: Lenka Malinovská)



ICh., ChCZ. DJAHID Bohemia Genao
nar. 8. srpna 2001
Djahid je pískový pes s tmavou maskou, bratr Dahiji. Napište nám o něm více info. (foto: Jana Tomešková)







ChCZ. DJAHIRAH Bohemia Genao
nar. 8. srpna 2001
Djahirah je písková fena z chovu Jany Tomeškové. Djahirah je ve spolumajitelství chovatelky Jany Tomeškové a pana Sedláčka. Tato fena je také pyšnou matkou J vrhu Bohemia Genao. Na fotografii je vyfocená Djahi po štěňátkách, takže ještě v maminkovské formě:o) (foto: Jana Tomešková)






JChCZ., JChSk., ChCZ., Dánský Ch., ChSk. EL ABU AZHAR Bohemia Genao
nar. 20. ledna 2004
Tento pískový pes s tmavou maskou je v majetku Miroslavy Houškové. Není to jenom výstavně úspěšný pes - El se také letos stal Šampionem pro krásu a výkon v Bratislavě.

ChCZ. ERIDU Bohemia Genao
nar. 20. ledna 2004
Eríška je drobná, jemná fenka v majetku Kateřiny Pokorné, písková s černou maskou. Tichá a milá společnice, výborná závodnice. Je čerstvá novopečená šampionka od září 2006. Gratulujeme a jen tak dál!!




ChCZ. EZGARET Bohemia Genao
nar. 20. ledna 2004
Ezi je pískový pes s tmavou maskou v majetku Kateřiny Pokorné. Ezi je milý, přátelský a velmi dobře ovladatelný pes, který svou majitelku následuje na každém kroku. (foto: Jana Tomešková)







ChCZ., ChSk. ILMARINEM de Tin Tazarift nar. 13. května 1990
Sestra Ithren, která byla v majetku MuDr. Václava Pechy, importována až z dalekého Alžíru. Dostala se do majetku chovatelky Jany Tomeškové. Je pyšnou matkou A vrhu Od Pěti rybníků a A vrhu Genao.

ChCZ. ITHREN de Tin Tazarift nar. 13. května 1990
Tato písková fena byla do České republiky importována z Alžíru a stala se zakladatelkou chovatelské stanice Eleny Kouřilové El Kou. Paradoxem je, že tato importovaná kráska byla paní Kouřilovou zachráněna z psího útulku, kam se dostala neprozíravým lidským zacházením. Itrenka byla pyšnou maminkou prvního vrhu A El Kou.




Slovinia Ch., ICh. Bersheba´s JORDANAH MALIKIA
nar. 6. října 1997, + 2006
Malikia byla červeně písková fena s černou maskou, která byla do Čech importována v roce 2004 Janou Tomeškovou ze Švýcarska. Malikia byla také dvojnásobnou pyšnou maminkou vrhů F a H Bohemia Genao. Dnes se Mali prohání v psím ráji. (foto: Jana Tomešková)





ChCZ., JChCZ. NILDA Rais Syiada
nar. 1. ledna 1997
Nilda je světle pískový pes s černou maskou, který byl do Čech importován v roce 1997 Janou Tomeškovou u Francie. Jeho majitelkou se stala Lucie Srpová. Je to pohodář a ve výstavních kruzích získal mnoho ocenění. (foto: Lucie Srpová)



ICh., JChCZ., CHSk., ChCz RAICHA EL NEJMA de la Cité du Guerrier
nar. 8. dubna 2000
Žíhaná Raicha byla importována do Čech v roce 2000 Lucií Srpovou z Francie z velmi úspěšné chovatelské stanice, která se zaměřuje na chov štěňat s výstavními předpoklady. Raicha patří k těm nejkrásnějším a nejvystavovanějším slugám v ČR. Je také pyšnou matkou vrhu A El Guerrouj. Raicha se stala Evropskou vítězkou pro rok 2003.
(foto: Lucie Srpová)




JCh. Bersheba´s SHABURRA
nar. 10. srpna 2003
Písková s černým pláštěm Shabba byla importována do Čech v roce 2004 Janou Tomeškovou ze Švýcarska z velmi úspěšné chovatelské stanice. Shabby má úžasnou přátelskou povahu, kterou předala i svému vrhu I Bohemia Genao.
(foto: Jana Tomešková)





ChCZ. TAREK Genao de Domus Bohemia

nar. 22. listopadu 2002
Tarek je pískový pes s černou maskou, importovaný z Francie v majetku Ivy Zmijarové. Napište nám o něm víc.



ChCZ. TIMGAD Genao de Domus Bohemia
nar. 22. listopadu 2002
Timgad je pískový žíhaný pes, importovaný z Francie v majetku pana Šátrala. Napište nám o něm víc. (foto: Jana Tomešková)






JChCZ., ChCZ. TINGIS Genao de Domus Bohemia
nar. 22. listopadu 2002
Tingis je písková fena s černým pláštěm, importovaná z Francie jako její bratr. Tingiska je v majetku Jitky Tomeškové. Napište nám o ní víc. (foto: Jana Tomešková)












4 Comments:

At 12:38 dop., Anonymous Anonymní said...

I inclination not acquiesce in on it. I regard as nice post. Especially the title-deed attracted me to study the intact story.

 
At 10:35 odp., Anonymous Anonymní said...

Nice fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

 
At 5:41 dop., Anonymous Anonymní said...

Brim over I acquiesce in but I contemplate the brief should secure more info then it has.

 
At 3:49 odp., Anonymous Anonymní said...

Opulently I agree but I dream the collection should secure more info then it has.

 

Okomentovat

<< Home