Pražská mezinárodní aneb sloughi v televizi!

Průkaz původu, očkováky, penízky, pelech, předváděčka... bože na co jsme ještě zapomněli? Kristepane vždyť my jsme málem nechali doma psa. Taky se Vám tohle občas stává, když se vypravujete na výstavu v pět ráno s ještě zalepenýma očima? Stres, nervozita, hlavně na nic nezapomenout!! A teď si představte, jak se asi musela cítit Markéta Doubravová, když ještě ke všemu věděla, že si na ní na výstavě počíhám já a rovnou s mikrofonem a kamerou. Na Mezinárodní výstavu v pražských Letňanech jsme se s naším štábem vypravili 29.4. 2006 poprvé. Chtěli jsme natočit reportáž o atmosféře a náladě, která vládne okolo i ve výstavních kruzích a ukázat tak divákům TV13 (regionální televize pro Prahu13), že výstava může být prima věc!
Když se k Markétě přiblížil mikrofon a zablikalo červené světílko na kameře, všechno zvládla na jedničku! Odvyprávěla divákům, jak to na výstavě chodí, kdo je majitel a kdo chovatel, vysvětlila systém titulů a poradila, jak pejska na výstavu připravit. Prostě rozený speaker!
Nakonec se do reportáže vešlo i několik obrázků našich orientálních chrtích přátel s vlhkými čumáčky a sloughi tak konečně spatřilo přes obrazovku několik desítek tisíc diváků "třináctky".


Nový azawakh se představuje

Vítáme nového člena Klubu!
Do České republiky přibyl jeden azavačí kluk jménem Udako Kel Dahousshag. Narodil se 14.4.2006 v chovné stanici paní Moniky Kessler ve Švýcarsku. Udáčka alias Dačího jsme mohli vidět na klubové výstavě v Nemošicích spolu s jeho majitelkou Kateřinou Vobrovou. Jsme moc rádi, že se stali členy Klubu saharských chrtů. Oběma přejeme jen samé krásné a veselé zážitky a těšíme se, že je budeme potkávat na výstavách i na jiných akcích.

Jsem tu! Kluk jako buk!!!