PSÍ MIMINKO ROSTE JAKO Z VODY

Každé psí miminko jednou vyroste!!! Je tomu tři měsíce, co se ve Francouzském Toullouse narodil jeden pískový slugáč Chiraagh s černým pláštěm. Od chvíle, co překročil hranice České republiky, vyrostl o neuvěřitelných 6 cm a ztloust o 4 kila:o)

Ta miminkovská doba strašně letí a musím říct, že si jí natolik užíváme, že jsem Vám o ní chtěla něco napsat a vlastně se tak trochu i chlubit:o)) Snad mi to odpustíte.
Nejen, že byl maličký Širak už od dvou měsíců plně socializovaný a světe div se, doma prostě nečurá, ale také spinká celou noc a budí se teprve k šesté ranní, kdy vzbudí buď mě nebo páníčka a poslušně čeká, než ho vyneseme ven. Také už máme slezlá obě varlátka, plně fixovaná a představte si, že minulý týden dokonce obtěžoval (a to ze správné strany:o) vipetí slečnu.
Přesně, jak mi napsal chovatel - Širy je extrovert se vším všudy a obrovský mazlík, každému leze do klína a rozdává hubičky na všechny strany. A dokonce je zatím velmi poslušný a to i když s chrtí zaujatostí obíhá pražské parky nebo šmejdí na loukách, polích a v lesích přilehlých Praze, vždy reaguje na pískání a kontroluje si, kde jdou páníčci. No nechtěl by každý takové chrtí miminko?

Vy se asi budete divit, ale pro mě je tohle po zkušenosti s afghání povahou jako procházka růžovou zahradou. A byť se už z českých luhů a hájů k nám domů doneslo, že někteří zlí jazykové Širáčka moc v lásce nemají, my budeme vždy toho názoru, že tenhle slugáč je to nejlepší, co nás mohlo potkat!!! A ti, kdo milují své psy stejně jako my Širáčka, se teď usmívají a přikyvují. Každý majitel má totiž doma ten největší a nejcennější poklad. Úpně každý!! Vždyť vy víte, jak to myslím:o))
----------------------------------------------------------------------------------------------

1 Comments:

At 2:04 odp., Blogger Mája said...

Jo, Lu, čumáček vypadá fakt skvostně. Hlídej si tento poklad dobře, volné prostranství skrývá pro chrta strašné nástrahy a pokušení!
Snad Tvůj článek inspiruje i další majitele k napsání pár řádků!!!

 

Okomentovat

<< Home