KLUBOVÝ ČASOPIS

Příprava klubového časopisu finišuje! Mrkněte, jak vypadá obálka.
A koho zde vidíte...???
----------------------------------------------------

Na ústřední fotografii pózuje na dece Agalella ag Dalvit a Isham Bohemia Genao, v horním kroužkovém rámečku jsou žíhané variace slug - fenka Appoline El Guerrouj a pes Basim El-Kou. Pod nimi obličejík Al-Hara´s Wemy - azavačí slečny. A konečně portrét azawakha Aragorna Lac-La, který se letos stal Vítězem plemene azawakh na klubové výstavě v Nemošicích 2006.
Zatím sice mám pár pěkných fotek a inspiraci pro příští čísla, ale uvítám fotografie jiného fotoaparátu než z toho mého. Musí to být ale opravdu zdařilá fotka v kvalitě pro tisk.

4 Comments:

At 8:40 odp., Anonymous Anonymní said...

Ó, to je ale pěkný klubový časopis!

 
At 8:41 odp., Anonymous Anonymní said...

Dostala jsem poslední číslo saharáckého zpravodaje u musím vyjádřit velké díky za toto dílko.Mohu porovnávat s jinými psími zpravodaji, ale i ze zpravodaji jiných organizací (Klub ochrany dravců a sov, Český svaz ochránců přírody a další), ale tento je již opravdu na úrovni.
Je v něm vše co si může majitel psa těchto plemen přát, výsledky výstav, pěkné fotografie i další zajímavosti. Spolu s tímto blogem si myslím, že máme dostatek informací. Možná, že by bylo dobré aby se na těchto dvou informačních médiích podílelo více autorů, ale to záleží na nás majitelích, pochybuji, že naučíme naše pesany psát slohová cvičení o jejich zážitcích :-) i když Ulinka již snahu psát na klávesnici počítače projevila, jen by potřebovala podstatně větší klávesy jednotlivích písmenek :-) :-)
Velké díky Markéto D a prosím o pokračování :-) !!!!!!!

 
At 8:44 odp., Blogger Lu said...

I já se připojuji k velké gratulaci a odvedení dobré práce. Jen tak dál, Marky!!!
Musím dát za pravdu Věře - pomozte nám a pište, posílejte fota svých hafanů. O co víc lidí se na stránkách a časopise bude podílet, o to pestřejší práce to bude!!

 
At 9:56 odp., Blogger Mája said...

No tak díky za poděkování!!! Příště to bude ještě lepší, doufám!

 

Okomentovat

<< Home