ŠAMPION PRO KRÁSU A VÝKON

Na kolínské dostihové dráze se o víkendu 14-15. července konala dvoudenní akce z názvem Šampión pro krásu a výkon 2007.


V sobotu byli psi posouzeni na Oblastní výstavě otevřené pouze pro skupinu FCI X a vybraná plemena skupiny V. V neděli si zaběhli dostih.


Výstavu posuzoval rozhodčí pan K. Hořák. Saharská plemena měla dvě zastoupení. Azavak – HASSI TOUAREC FARANDA BOHEMIA, posouzený ve třídě pracovní - pes si odnesl známku V1, za kterou obdržel 10 bodů do boje o titul Šampión K+V 2007. S úplně stejným výsledkem postoupila do druhého dne i fenka JAMUNA BOHEMIA GENAO, posouzená v mezitřídě - sloughi.


Zatímco v neděli běhala Jamuna Bohemia Genao také sama, k Hassimu Touarec Farada Bohemia přibyl soupeř Taj Al din Ak Ilaman. Vzhledem k horkému letnímu počasí se běhalo u málopočetně zastoupených plemen jen jedno kolo - finále. Jamuna Bohemia Genao doběhla do cíle a tím získala 10 bodů. V cíli dostihu byl první Taj al Din ak Ilaman, který si také odnesl zlatou medaili. Hassi Touarec Farada Bohemia získal medaili stříbrnou, ale navíc ještě 9 bodů pro Šampióna K+V 2007.


Diplom, kokardu a titul Šampión K+V roku 2007 tedy s 20 body získala Jamuna Bohemia Genao – sloughi a azavak Hassi Touarec Farada Bohemia s 19 body.


GRATULUJEME ŠAMPONI!!

0 Comments:

Okomentovat

<< Home